Wakeboarding ve Frymburku

Super zábava na Lipně ve Frymburku!

Jedinečná atrakce pro všechny – vodní lyžování ve Skiparku Frymburk přes jezerní zátoku u mostu. Parkování na parkovišti pod sjezdovkou vedle hotelu Leyla, občerstvení zajištěno ve stánku. Pěšky je to pouze 300 m po cyklostezce od našeho Camping Frymburk.

Žijte létem aktivně!

Pěší túra s průvodcem

Rafting po Vltavě

Cyklostezka

Přímo kolem kempu vede cyklostezka z Frymburka do Lipna a dále až do Přední Výtoně. Je dlouhá 16 km, zbývající úsek z Přední Výtoně do Frýdavy na převoz měří 6 km. Cyklostezka je vhodná také pro in-line brusle, po rovince s krásným výhledem na jezero, Frymburk a kemp. Užijte si pohodlnou noční procházku s plným osvětlením. Na trase je umístěna také bronzová socha, která nabízí romantické zasnění v krásné přírodě.

Další část cyklostezky magistrály 33 vede kolem kempu směrem na Frymburk, dále kolem Vřesné, do Kovářova, až do Černé nebo  z Vřesné doprava na Muckov a do Černé a pak přes most do Hůrky a do Horní Plané, tam můžete jet nahoru na novou rozhlednu nebo rovnou k přívozu a na druhou stranu. Dále podél vody až do Dolní Vltavice na přívoz nebo až do Frýdavy na přívoz a zpět do Frymburku.